top of page

Jullov!


Så har ännu en termin kommit till ända. Vi hoppas att ni får en härlig julledighet, med massor av god mat, mysiga stunder tillsammans, och - såklart - mängder av julklappar.

Nästa termin börjar den 13 januari, och varar 13 veckor, precis som vanligt. Den avslutas med uppvisningen på Nöjesteatern. Preliminärt datum är satt till 3 maj, men observera att det kan komma att ändras.

Vårterminen 2020 har vi planerat att ta två veckors sportlov, eftersom så många reser bort redan i slutet på vecka 7, och därför missar lektioner.

Vi kommer att skicka ut mail god tid innan terminen startar, med all info. Väldigt ofta hamnar mail av den typen i er skräppost. Vill ni undvika att det händer, kan ni lägga till ylva@rhodinsdans i kontaktlistan i er e-post. Det brukar fungera.

Hoppas vi ses igen i januari!

God jul!


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page