Nyheter!

05/01/2020

Vår pianist Robin, har under julen släppt en skiva med musik för balettklass. Perfekt för att komma i form hemma inför terminsstarten den 13 januari!

Den går att lyssna på via alla möjliga streamingtjänster. Några exempel:

Spotify

Tidal

Youtube

02/12/2019

Så har ännu en termin kommit till ända. Vi hoppas att ni får en härlig julledighet, med massor av god mat, mysiga stunder tillsammans, och - såklart - mängder av julklappar.

Nästa termin börjar den 13 januari, och varar 13 veckor, precis som vanligt. Den avslutas med uppvisningen på Nöjesteatern. Preliminärt datum är satt till 3 maj, men observera att det kan komma att ändras.

Vårterminen 2020 har vi planerat att ta två veckors sportlov, eftersom så många reser bort redan i slutet på vecka 7, och därför missar lektioner.

Vi kommer att skicka ut mail  god tid innan terminen startar, med all info. Väldigt ofta hamnar mail av den typen i er skräppost. Vill ni undvika att det händer, kan ni lägga till ylva@rhodinsdans i kontaktlistan i er e-post. Det brukar fungera. 

Hoppas vi ses igen i januari!

God jul!

26/08/2019

Då är terminen igång! Hoppas att träningsvärken inte blir för smärtsam ;)

07/08/2019

Vecka 35 startar vi 2019 års hösttermin. I vanlig ordning behöver man inte göra någon ny anmälan om man vill fortsätta i samma grupper som förra terminen. Vi kommen i god tid innan terminen att skicka ut mail till alla elever. Dessvärre är det så att många av dessa mail fastnar i olika filter på vägen till er. Det kan vara en god idé att lägga till ylva@rhodinsdans i e-postadressboken, eftersom det ska garantera att mailen faktiskt når fram. Om mailet inte kommit fram, så sätter alltså terminen igång vecka 35, och det är bara att dyka upp den tid man är anmäld till. Ha en fortsatt skön sommar!

17/04/2019

Vi hoppas att ingen missat att vi har stängt för påskfirande den här veckan. Som vanligt är lovet hos oss tisdag-måndag, på grund av annandag påsk.

Efter att påsklovet är avklarat, går vi in på sista träningsveckan innan uppvisningen. Det är alltså ingen träning under uppvisningsveckan, utan endast eventuella repetitionstider.

Den 5/5 ör det sen dags för uppvisning. Vi utgår ifrån att alla har fått nödvändig information. Om inte, går det givetvis bra att maila Ylva. För att beställa biljetter, skicka ett mail till biljetter@rhodinsdans.se, så löser vi det!

Ha ett skönt påsklov!

14/01/2019

Nu är det äntligen dags att starta vårterminen! Idag, den 14e januari, sätter vi igång med träningen igen. Gamla elever har automatiskt en plats i sin vanliga grupp, så ingen ny anmälan krävs. Det går givetvis fortfarande bra för nya elever att anmäla sig. Terminen avslutas som vanligt med en föreställning i början av maj. Vi kommer att spika datum inom kort, så håll utkik här på sidan.

Välkomna!

10/08/2018

Nu är höstterminen inte långt borta, och igår skickades ett mail ut till alla våra elever, innehållande info om terminen. Det går att läsa här! Hos somliga hamnar vår e-post i skräplådan, så är du elev hos hos oss sen tidigare, men inte fått något utskick, så kan vi tipsa er om att lägga till oss i e-postklientens adresslista, vilket ska göra att framtida utskick faktiskt ska nå fram. Se till att klämma ut det sista ur sommaren 2018! Hoppas vi ses vecka 35.

17/05/2018

Nu är bilderna från vårens uppvisning uppe på vår gallerisida. Ni får självklart lov att ladda ner bilderna och även lägga upp dem på sociala medier och dylikt, men använd gärna hashtaggen #rhodinsdansstudio, och uppge också fotografens namn, om ni gör så.

I och med uppvisningen, är vårterminen slut. Man kan anmäla sig till höstterminen redan nu, men gamla elever behöver inte göra någon ny anmälan, utan kommer att kallas lagom till terminsstarten i höst.

Ha en skön sommar!

01/05/2018

Nu står vårens uppvisning för dörren! På söndag, den 6/5 klockan 17:00 är det dags. För er som inte köpt biljetter, kommer det att gå att köpa på plats på teatern på söndag, före föreställningen.

27/10/2017

Nu närmar vi oss höstlovet med stormsteg! Nästa vecka (44) har vi alltså inga klasser. För er som dansar street med Nico, observera att hans lektion kommer att hållas söndagen den 5/11 istället för den 29/10!

Please reload

Viktiga datum!

Vecka 3 (13 januari)

Vårterminen startar

Vecka 7-8 (10-23 februari)

Sportlov

Vecka 15 (7-13 april)

Påsklov

3 maj

Terminen avslutas med våruppvisning på Nöjesteatern

Vi har vår verksamhet på Hyllie Sportcenter (fd. Bellevuestadion), Bollspelsvägen 3, mellan Hyllie och Limhamn i Malmö. Titta under "Anmälan & Kontakt" för mer detaljerad information.

Hitta hit!

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square

© 2019 by Rhodins Dansstudio.