Nyheter!

26/04/2020

På måndag vecka 18 skulle vi vara i full gång med repetitioner, föreställning och terminsavslutning på Nöjesteatern. Nu får vi istället ta sommaruppehåll.

Eftersom vi har mycket att ta igen startar vi upp nästa termin två veckor tidigare än vanligt, dvs. vecka 33 (10 augusti) och avslutar två veckor senare, den 13 december, med två föreställningar på teatern Palladium.

Ha det bra, ta hand om er och ha en fin sommar, önskar Ylva och Robin.

19/04/2020

Tyvärr är det för tidigt att öppna upp för träning den här veckan. Vi hörs igen nästa söndag. Sköt om er och varandra!

12/04/2020

Då vi dessvärre inte ännu fått några positiva besked från Folkhälsomyndigheten, så anser vi inte att vi kan starta upp undervisningen kommande vecka heller. Men vi håller hoppet uppe om att kunna köra några veckor till, innan sommarlovet.

29/03/2020

Skolan kommer tyvärr att vara stängd nästa vecka också. Veckan därpå (vecka 15) är påskveckan. Då har vi som vanligt påsklov.

Den här sista delen av terminen brukar ju användas till att förbereda uppvisningen. Den kommer vi inte att hinna få färdig. Vi kompenserar för detta och flyttar fram föreställningarna (2 st) till höstterminen. Det blir en rolig variation med danser med vintertema.

Var rädda om er och varandra, så ses vi förhoppningsvis efter påsk (tisdagen den 14 april). Fortsätt att hålla er uppdaterade på hemsidan. Nästa uppdatering blir söndagen den 12 april.

22/03/2020

Vi har beslutat oss för att ställa in även nästa veckas samtliga klasser, alltså 23-29 mars.

Som vi sagt tidiage, kommer vi att fatta beslut vecka för vecka, och meddela här på hemsidan, varje söndag.

Sköt om er! 

16/03/2020

På grund av den ökande spridningen av Coronaviruset, har vi på Rhodins dansstudio beslutat oss för att ställa in all undervisning den här veckan 16/3-22/3.

Hyllie Sportcenter har inte beslutat om någon stängning, men vi anser att det bästa för oss just nu, är att pausa terminen.

Vi kommer att fatta beslut vecka för vecka, och meddela här via vår hemsida varje söndag, så vi ber er att gå in och hålla er uppdaterade!

Var rädda om er, och hoppas att vi ses snart!

05/01/2020

Vår pianist Robin, har under julen släppt en skiva med musik för balettklass. Perfekt för att komma i form hemma inför terminsstarten den 13 januari!

Den går att lyssna på via alla möjliga streamingtjänster. Några exempel:

Spotify

Tidal

Youtube

02/12/2019

Så har ännu en termin kommit till ända. Vi hoppas att ni får en härlig julledighet, med massor av god mat, mysiga stunder tillsammans, och - såklart - mängder av julklappar.

Nästa termin börjar den 13 januari, och varar 13 veckor, precis som vanligt. Den avslutas med uppvisningen på Nöjesteatern. Preliminärt datum är satt till 3 maj, men observera att det kan komma att ändras.

Vårterminen 2020 har vi planerat att ta två veckors sportlov, eftersom så många reser bort redan i slutet på vecka 7, och därför missar lektioner.

Vi kommer att skicka ut mail  god tid innan terminen startar, med all info. Väldigt ofta hamnar mail av den typen i er skräppost. Vill ni undvika att det händer, kan ni lägga till ylva@rhodinsdans i kontaktlistan i er e-post. Det brukar fungera. 

Hoppas vi ses igen i januari!

God jul!

26/08/2019

Då är terminen igång! Hoppas att träningsvärken inte blir för smärtsam ;)

07/08/2019

Vecka 35 startar vi 2019 års hösttermin. I vanlig ordning behöver man inte göra någon ny anmälan om man vill fortsätta i samma grupper som förra terminen. Vi kommen i god tid innan terminen att skicka ut mail till alla elever. Dessvärre är det så att många av dessa mail fastnar i olika filter på vägen till er. Det kan vara en god idé att lägga till ylva@rhodinsdans i e-postadressboken, eftersom det ska garantera att mailen faktiskt når fram. Om mailet inte kommit fram, så sätter alltså terminen igång vecka 35, och det är bara att dyka upp den tid man är anmäld till. Ha en fortsatt skön sommar!

Please reload

Viktiga datum!

Vecka 33 (10 augusti)

Höstterminen startar

Vecka 44 (26 oktober-1 november)

Höstlov

12 december

Terminen avslutas med två föreställningar på Palladium!

Vi har vår verksamhet på Hyllie Sportcenter (fd. Bellevuestadion), Bollspelsvägen 3, mellan Hyllie och Limhamn i Malmö. Titta under "Anmälan & Kontakt" för mer detaljerad information.

Hitta hit!

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square

© 2020 by Rhodins Dansstudio.

Bollspelsvägen 3, 216 25 Malmö, Skåne län, Väster, Sverige