top of page

Sommarkurs 2016


Vi planerar även i år att ha sommarkurs, för ungdomar från 13 år med mycket dansvana. Den här gången kommer upplägget att se lite annorlunda ut än tidigare år, med en intensivvecka under vecka 32 och sedan uppföljning två dagar i veckan under efterföljande veckor fram till höstterminsstarten. Detta för att eleverna inte ska tappa den fina form de byggt upp under kursen. Det ingår i vår satsning på ett elevkompani, som bland annat kommer att göra ytterligare någon föreställning under året.

Under intensivveckan kommer vi att erbjuda både balett och modernt.

Priset för endast intensivveckan är 1750:- och för alla veckorna 2000:-

Anmäl gärna så fort som möjligt för att underlätta vår planering!

Schema och övrig information för intensivveckan kommer skickas ut via mejl i god tid innan kursstart.

För anmälan och eventuella frågor mejla ylva@rhodinsdans.se


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page