top of page

Biljettbeställning och info

Den 25 maj klockan 17:00 är det dags för årets föreställning på Nöjesteatern i Malmö.

Vår sista ordinarie träningsvecka är vecka 18.


För att det inte ska bli så långt mellan sista träningen och föreställningen, kommer vi att lägga in några extra träningstillfällen. Vi kommer att informera om tider för extra träning och repetition.


Vi har ingen repetitionsdag på teatern i år, utan repetitioner och föreställning kommer att ske på samma dag. Därför är det extra viktigt att alla kommer på sina ordinarie lektioner och extra träningstillfällen.


Biljetter kan ni beställa via en talong som kommer att delas ut på nästa lektion, eller genom att skicka ett mail till biljetter@rhodinsdans.se och uppge elevens namn, antal biljetter och eventuella övriga önskemål. Tänk på att beställa tidigt om ni vill ha de bästa platserna och vara säkra på att ni kan sitta tillsammans. Priset är 200:-/biljett. Vi har inga särskilda barnpriser, men barn under 4 år som sitter i knä behöver ingen biljett.


Vill ni betala biljetterna i förväg, kan ni efter att beställningen är lagd, skicka er

betalning till swishnummer 123 58 79 291 eller bankgironummer 397-0951. Skriv tydligt vilken elev betalningen avser. Det går även bra att betala kontant eller med Swish på plats när ni hämtar biljetterna.

Biljetterna hämtas hos Robin i samband med lektion eller extraträning.


Vi vill helst minimera antalet biljetter som hämtas ut i foajén i samband med föreställningen, men skulle det vara så att ni inte kunnat hämta tidigare, så kommer den möjligheten att finnas.Comments


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page