top of page

Terminsstarten närmar sig

Nu närmar sig terminsstarten för höstterminen 2020. En av de närmaste dagarna kommer vi att skicka ut terminens uppstartsmail till alla elever. Det händer att våra mail fastnar i spamfilter och dylikt, så om det skulle vara så att ni inte får något mail, ta en titt i skräppostmappen, och markera det som "inte spam", så kanske det funkar bättre nästa gång. Ibland kan det också hjälpa att lägga till avsändaradressen i mailens adressbok. Om ni inte hittar något mail alls, och inte hittar informationen ni söker här på hemsidan, skicka oss ett mail, eller skicka ett Facebookmeddelande, så kan vi säkert hjälpa till.

Gamla elever, so gick förra förra terminen behöver i vanlig ordning inte anmäla sig på nyttt, utan har kvar sin plats automatiskt.

Den här terminen kommer att vara 4 veckor längre än vanligt, som kompensation för förra terminens abrupta avbrott. Mer information om detta kommer ni att hitta i ovannämnda utskick.

Ha ett trevligt slut på sommarlovet, så hörs vi av snart!

Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page