Nyheter!

29/03/2020

Skolan kommer tyvärr att vara stängd nästa vecka också. Veckan därpå (vecka 15) är påskveckan. Då har vi som vanligt påsklov.

Den här sista delen av terminen brukar ju användas till att förbereda uppvisningen. Den kommer vi inte att hinna få färdig. Vi kompenserar för detta och flyttar fram föreställningarna (2 st) till höstterminen. Det blir en rolig variation med danser med vintertema.

Var rädda om er och varandra, så ses vi förhoppningsvis efter påsk (tisdagen den 14 april). Fortsätt att hålla er uppdaterade på hemsidan. Nästa uppdatering blir söndagen den 12 april.

22/03/2020

Vi har beslutat oss för att ställa in även nästa veckas samtliga klasser, alltså 23-29 mars.

Som vi sagt tidiage, kommer vi att fatta beslut vecka för vecka, och meddela här på hemsidan, varje söndag.

Sköt om er! 

16/03/2020

På grund av den ökande spridningen av Coronaviruset, har vi på Rhodins dansstudio beslutat oss för att ställa in all undervisning den här veckan 16/3-22/3.

Hyllie Sportcenter har inte beslutat om någon stängning, men vi anser att det bästa för oss just nu, är att pausa terminen.

Vi kommer att fatta beslut vecka för vecka, och meddela här via vår hemsida varje söndag, så vi ber er att gå in och hålla er uppdaterade!

Var rädda om er, och hoppas att vi ses snart!

Please reload

Viktiga datum!

Vecka 33 (10 augusti)

Höstterminen startar

Vecka 44 (26 oktober-1 november)

Höstlov

12 december

Terminen avslutas med två föreställningar på Palladium!

Vi har vår verksamhet på Hyllie Sportcenter (fd. Bellevuestadion), Bollspelsvägen 3, mellan Hyllie och Limhamn i Malmö. Titta under "Anmälan & Kontakt" för mer detaljerad information.

Hitta hit!

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square

© 2020 by Rhodins Dansstudio.

Bollspelsvägen 3, 216 25 Malmö, Skåne län, Väster, Sverige